SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Zuhanás a toronyból. Válogatott írások, 1983-1994

: Zuhanás a toronyból. Válogatott írások, 1983-1994

Kiadás:

h. n., 1994

Kiadó:

Enciklopédia Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638477075

tartalom:

"Lehet, hogy jól hangzana, ha e ponton kijelenteném: Talán az volt az elmúlt évtizedek egyik tragédiája, hogy ez a két tábor, az intézmények és a szubkultúrák soha sem találtak igazán egymásra. Azért nem mondom ezt, mert nem igaz. Volt rá alkalom ugyanis, hogy egymásra találjanak, de az sem segített sokat. Az ígéret földje nem köztük fekszik, hanem valahol oldalt... Valahol tényleg a sivatagok mögött kell hogy legyen, és valami áthatolhatatlan csend, a süketeket és artistákat is körülvevő merő idegenség zárja el az odavezető utat. Valószínűleg ezért van az, hogy a csend formái annyira izgatnak, és hogy egyedül a sivatagok mitológiája nem tűnik még teljesen elhasználtnak. Hogy az intellektuális teljesítmények közül is az látszik frissnek, vonzónak, ami eltekint a kulturális konvencióktól s a végtelenbe fut ki, mert nincsen teletömve az emlékek lármájával. Ami a mikroszkopikusban és az egyszerűben is ugyanazt az univerzálisat adja, mint a galaxisok léptékrendszerében. Az avantgarde és a posztmodem évtizedei után megint tisztát keressük. De mi az, ami a kezünk ügyében még mindig ilyen tiszta?"

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!