TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A magyar őstörténelem dióhéjban. Szemelvények Baráth Tibor professzor tanulmányából. A magyar őstörténelem a világ őstörténelme

, : A magyar őstörténelem dióhéjban. Szemelvények Baráth Tibor professzor tanulmányából. A magyar őstörténelem a világ őstörténelme

Kiadás:

h. n., 1992

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Magyar történelem Nyelvészet Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

45 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

A kis könyvecske elmélete szerint a magyar-árja nyelv a világ ősnyelve, Létezett egy nagy ősmagyar-árja birodalom egyszer, régen, és a mai Európa összes országában fellelhetőek ennek nyelvi nyomai. Úgy mint: London: ló nagy hon, vagy jó nagy hon; Stayer: est táj; Viszkajai öböl: vízkanyari öböl; Po folyó: fő folyó; Po síkság: fő síkság; Warsaw: vár sáv; Prága: pár ága; a tornádó majdnem minden nyelven ugyanazt jelenti, de csak magyarul van értelme: tör nagy úr, törő nagy úr stb.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!