TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A pályakezdő Szabó Ervin politikai és kulturális törekvései. Fejezetek a magyar századforduló munkásművelődésének történetéből

: A pályakezdő Szabó Ervin politikai és kulturális törekvései. Fejezetek a magyar századforduló munkásművelődésének történetéből

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Politika Életrajz Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630512645

tartalom:

"A szerző ezt az egyre nyomasztóbbá váló tudományos adósságot törleszti, amikor Szabó Ervin életművének pályakezdő "szociáldemokrata" szakaszát vizsgálja. Munkája - mellőzve az életrajzi elemek részletezését - elsősorban a fiatal forradalmár alapvető politikai és kulturális törekvéseit mutatja be. Figyelembe veszi ugyan a Szabó Ervin-kutatások korábbi és újabb eredményeit, sok tekintetben azonban új forrásanyagra támaszkodva, nemcsak Szabó Ervin életművét helyezi más megvilágításba, hanem a "magyar századforduló" mélyebb megismeréséhez is értékes adalékokkal szolgál."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!