TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Az utolsó huszárok

: Az utolsó huszárok

Kiadás:

h. n., 2007

Kiadó:

Balaton-felvidéki Szabadidő Sportegyesület

Kategóriák:

Magyar történelem Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

978963064090

tartalom:

"... Huszárokról írni mindig hálás feladat. Fergeteges rohamok, dicsőséges ütközetek, a magyar történelem megannyi felemelő, vagy éppen szomorú eseménye kimeríthetetlen téma. Ez a könyv egy kicsit más. Van ebben is harc bőven, de elsősorban azok-ót a közöttünk élő idős emberekről szól, pontosabban szólaltatja meg őket, akik még aktív huszártisztként szolgáltak a második világháborúban. Róluk szól, akik az üldöztetések ellenére is itthon maradtak vállalták Sorsukat, a börtönt, a mellőztetést, hogy végül ismét visszatérjenek szerelmükhöz, a Lóhoz. Igen, így, nagybetűvel, mert akit a varázs egyszer megérintett, az soha többé nem szabadulhat tőle. Az utolsó huszárok. Sajnos igaz, mert a haditechnika fejlődése a lovat örökre kiszorította a magyar hadiszolgálatból, s csak egy vigaszunk marad, "ők" már nem szenvednek többet, mint annyi társuk millió szám viharos történelmünk során."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!