TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Honvédelem és hazafiság. Szemelvények Rákosi elvtárs műveiből

: Honvédelem és hazafiság. Szemelvények Rákosi elvtárs műveiből

Kiadás:

Budapest, 1952

Kiadó:

Honvéd Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"E könyv négy fejezetben tartalmazza Rákos elvtárs egyes műveinek a honvédelemmel és a hazafisággal foglalkozó részleteit. Az egyes fejezeteken belül a cikkek megírásuk időrendjében következnek, eltekintve a "Szocialista hazafiság, proletár nemzetköziség" c. fejezetben "A Vörös Hadsereg válasza az imperialista támadása" c. részlettől, mely tartalma miatt a fejezet első anyagaként szerepelt. A könyvben első ízben jelennek meg az "Üdvözlet a 100 éves magyar honvédségnek", "A dolgozó nép hadserege" és "A néphadsereg híven, egységesen és bátran követi nagy pártunkat" c. cikkek, melyek Rákosi elvtárs eddig kiadott műveiben még nem jelentek meg. Egyes cikk- és beszédrészletek nem az eredeti címmel szerepelnek a könyvben. A szerkesztett cím zárójelben van és alatta fel van tüntetve a cikk, illetve beszéd eredeti címe."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!