TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Mohács emlékezete. A mohácsi csatára vonatkozó legfontosabb magyar, nyugati és török források. A csatahely régészeti feltárásának eredményei

: Mohács emlékezete. A mohácsi csatára vonatkozó legfontosabb magyar, nyugati és török források. A csatahely régészeti feltárásának eredményei

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Magyar történelem Régészet Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632073355

tartalom:

Az 1526. augusztus 29-én vívott mohácsi csata 450. évfordulójára az Európa Könyvkiadó Mohács Város Tanácsának támogatásával, a Magyar Helikon gondozásában összegyűjtötte és kiadta a csatára vonatkozó legfontosabb magyar, nyugati és török forrásokat, a csatatér régészeti feltárásának addigi eredményeivel kiegészítve. Az egymásnak sokszor ellentmondó források részletes elemzése, a csata előzményeinek és következményeinek kutatása, az összecsapás hadtörténeti leírása nem ennek a könyvnek a feladata, legfeljebb a források rövid bevezetőjében és jegyzeteiben utalunk e kérdésekre.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!