TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Oriontól Tatárlakáig. A magyar rovás/írás tündérkönyve. Írásjegyeink periódusos FDC-rendszere

, : Oriontól Tatárlakáig. A magyar rovás/írás tündérkönyve. Írásjegyeink periódusos FDC-rendszere

Kiadás:

Budapest, 2009

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Magyar történelem Művelődéstörténet Nyelvészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

442 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A hun-székely-magyar rovásírás rengeteg titkára derít fényt e Tündérkönyv szerzőhármasa: a kutató vegyészmérnök, az ihlető, sugalmazó székely asszony, és az ötletgazdag rajztanár. Ők nem csak nézik, de látják és láttatják is a magyar írást, mint az emberiség egyik ősi írását. Rekonstruálják a magyar írásjegyek eredeti írott alakját, kiszabadítják őket a latin ábécérend betűtömlöcéből és a magyar betűk, szabadságukat visszanyerve levetik rabruhájukat, Tündér-köntöst öltenek magukra és megtörténik a csoda. Önrendeződéssel helyreáll a mindeddig eredménytelenül keresett, kutatott, hármas tagoltságú, természetes betűrend, mert most érkezett el ennek az ideje, a Vízöntő korszak. A magyar D, a sumér dingir-jegy központi helyet foglal el, mint magyar Tündér Ilona, Világanya, itt a Nagyboldogasszony betűszimbóluma. Felette vannak az égi jegyek, alatta a földi jegyek, íme, végre kozmikus törvények meghatározta helyükre kerülnek a magyar betűatomok és molekulák, létrejön egy tökéletes betűkristály, mint valami sok fazettás briliáns. Sugározni képes, ország-világ számára a táltosi üzenetet. Az pedig így szól: A magyar ősnyelv, ősírás, őstörténet a világon egyedülállóan szerves egységet képez, mely méltó arra, hogy védett legyen, világörökség legyen.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!