TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Nagy csaták, híres-hírhedt szereplők. Fejezetek a második világháborúban

: Nagy csaták, híres-hírhedt szereplők. Fejezetek a második világháborúban

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Második világháború Egyetemes történelem Hadtörténelem Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

324 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635489528

tartalom:

"E könyv, melyet az olvasó a kezében tart, a szerző "A második világháború" című hatkötetes művéből kínál válogatott szemelvényeket, melyek révén képet alkothatunk Churchill véleményéről a második világháború legfontosabb csatáiról és legjelentékenyebb szereplőiről. Számos olyan fényképet közlünk, amely évtizedek óta vagy éppenséggel még soha nem került a nyilvánosság elé. Churchill munkája rendkívüli teljesítmény. Rendkívüli több szempontból is. Lendületes, átfogó, arányos, szépirodalmi igényű, látásmódja kivételesen egyéni, sokéves munka gyümölcse. Szerzője előtt hajlott kora ellenére még egy olyan életszakasz állt, amelyet bízvást irigyelhetett volna sok, nála ifjabb államférfi; s rendkívülinek mondható azért is, mert belőle az angolszász nemzetek küzdelmét összefoglaló igénnyel, mégis árnyaltan ismerhetjük meg. Súlyos és nagyszabású történelem ez, amelyet mindaddig olvasni fognak, amíg csak Churchillt és a második világháborút megőrzi az emberek emlékezete."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!