TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Diszkrét rendszerek szimulációja

, : Diszkrét rendszerek szimulációja

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631025187

tartalom:

A modellalkotás az emberi megismerés alapvetően fontos eszköze, amelyet az emberiség már ősidők óta használ. Nagybonyolultságú rendszerek vizsgálatához bonyolult modellek szükségesek. Erre a célra igen alkalmas eszköz a ma már számos területen nélkülözhetetlen számítógépes szimuláció. Ennek egyik részterülete a könyvünk tárgyát képező diszkrét rendszerek szimulációja. A szimuláció során egy rendszer modelljét készítjük el és kísérleteket végzünk vele. Ez tehát alapvetően tapasztalati módszer, ami azonban semmiképpen sem csökkenti értékét. Leonardo da Vincit idézve A tudás a tapasztalat leánya. Könyvünkben példáinkat főként az elektronika, digitális, ill. információfeldolgozó rendszerek területéről merítettük, ami a diszkrét rendszerek egy lényeges területét jelenti.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!