TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Kísérletek tervezése és értékelése

, : Kísérletek tervezése és értékelése

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Statisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

492 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631630730

tartalom:

Elsősorban G. Taguchi japán szakértő munkássága nyomán a kísérlettervezés széles körben elterjedt Japánban, az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, mára pedig a műszaki fejlesztés és az ipari minőségjavítás rutineszköze lett. Alkalmazzák az agrár-iparban és farmakológiai vizsgálatokban is. A kísérleti adatok értékelésekor a számítógép és a statisztikai módszerek alkalmazására felkészített programok használata lehetővé teszi a bonyolultabb statisztikai módszerek alkalmazását. Olvasónk - a statisztikai módszerek felhasználója - esetleg csak végrehajtandó utasításokat, követendő eljárásokat kíván és némi segítséget az eredmények értelmezéséhez. Lehet, hogy el akar mélyedni, érteni akarja a módszerek hátterét is, mert csak így biztos az alkalmazhatóságukban. lgyekeztünk mindezen kívánságoknak egy könyvben megfelelni. Bőségesen adunk számpéldákat és gyakorlati alkalmazási példákat, útmutatásokat. Könyvünket elsősorban mérnököknek és mérnökhallgatóknak szánjuk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!