TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Számok mindenütt

: Számok mindenütt

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

202 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A magyar származású neves matematikus óvatosan, a lassabban haladó, különösebb matematikai ismeretekkel nem rendelkező olvasókra is ügyelve, vezet minket a számok rejtelmes, de mégis világosan érthető világába. Utazásaink során megismerhetjük a számok történetét, a régi babiloniak, rómaiak, görögök, hinduk és arabok számolási rendszerét, a tízes alapú számrendszer előnyeit és hátrányait, a végtelen fogalmának fejlődését: a racionális, algebrai, transzcendens és komplex számok világát. Így, miközben látjuk a számok birodalmának önálló törvényei, észrevesszük miképpen tükröződik azokban a fizikai világ és az emberi gondolkodás természete, az ember szépség és teljesség utáni vágya.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!