TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Többváltozós függvények analízise. Példatár

, : Többváltozós függvények analízise. Példatár

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Bolyai Könyvek

Terjedelem:

359 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631630692

tartalom:

A könyv a Műszaki Könyvkiadó Bolyai-sorozatának 8. tagja, amelyben a szerzők a többváltozós függvények és a vektoranalízis témakörével ismertetik meg az olvasót. A példatár feltételezi az egyváltozós függvények analízisének és a vektoralgebrának bizonyos szintű ismeretét.
A könyv a Bolyai-sorozat eddig kiadott köteteinek felépítését követi. A rövid elméleti bevezetőkben a lényegesebb fogalmakat definiálja, a fontosabb tételeket (bizonyítás nélkül) mondja ki. A feladatok során e tételek szükséges és elégséges feltételeit igyekszik megvilágítani. Sok olyan feladatot is tartalmaz, amelyek a gyakorlati felhasználás lehetőségeire utalnak – a fizikai látásmód igényével –, bár e területen sem törekedhetett teljességre.
Elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatóknak ajánljuk, illetve azoknak a középiskolás diákoknak, akik a reáltudományok terén kívánják folytatni tanulmányaikat.
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!