SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Látod amit én látok?

: Látod amit én látok?

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Íme: vonalak, formák, színek. Ezekből áll össze a látható világ, mint valami csodálatos festmény. Ahány vonal, ahány forma, ahány szín, annyiféle érzelem rezdül bennünk láttukra. A kanyargós vonalak lusták, a ferdék nyugtalanok, a zegzugosak fenyegetőek, a kör vidám, a négyzet szilárd, a háromszög magával ragad; van szín, mely félénk, mint a kisegér; van, amelyik harsog, mint a tűzoltó szirénája. Helen Borten népszerű fiatal amerikai illusztrátor, pedagógus. Szeretné, ha a gyerekek - a majdani felnőttek - megtanulnák millió színben felfedezni a világot, s érzéseiket tudatosítva, fogékonnyá válnának a művészetek iránt. A képeskönyvet - amely második kiadásban lát napvilágot - Tótfalusi István tolmácsolta magyarul.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!