SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Kökény kisasszony. Magyar írók meséi

Kökény kisasszony. Magyar írók meséi

Szerkesztő:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

330 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630932369

tartalom:

"Mesét olvasni jó. Ebben biztosan egyetértünk, gyerekek. Bevallom, a felnőttek is szeretik a meséket. Ha nem így volna, bizonyára nem írnának mesekönyveket. Ez ugye mégiscsak kár volna? Miért jó mesét olvasni? Szerintem azért, mert a mesében minden lehetséges, szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. A kicsiből óriás, a gyengéből erős, az ügyefogyottból győztes lehet. Ezért szeretik az írók is a mesét. Bár nekik egyébként is könnyebb, hiszen az irodalomban többet szabad, mint a mindennapi életben. Ebben a könyvben egészen régi meséket is találtok, a magyar irodalom gyermekkorából. Ezeket kicsit nehezebb lesz olvasni, mint a maiakat, de azt hiszem, megéri a fáradságot. Régi korok intelmeit közvetítik nekünk, amelyeket ma is érdemes megszívlelni, tűnt időket és világokat hoznak közelebb hozzánk. Olyan darabja is van a kötetnek, ami nem igazán mese, de nektek vagy rólatok szól, és fontosnak tartottam, hogy megismerjétek. Jó szórakozást, kellemes olvasást kíván mindnyájatoknak a szerkesztő"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!