TERMÉSZETTUDOMÁNY / Meteorológia kategória termékei
Sportrepülőknek a légkörről

: Sportrepülőknek a légkörről

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Magyar Repülő Szövetség

Kategóriák:

Meteorológia Repülés Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

336 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A sportgép mozgékonyabb, szerkezeti felépítésében viszonylag szilárdabb a forgalmi gépeknél, ezért sok vonatkozásban ellenállóbb a légköri igényekkel szemben, veszélyes helyzetekben néha könnyebben kezelhető, mint azok. A rádióval történő helymeghatározás lehetőségének hiánya viszont lehetetlenné vagy az élet oktalan kockáztatásává teszi a sportgép használatát olyan légköri helyzetekben, amelyeket a forgalmi repülésben vagy a katonai feladatrepülésben hétköznapi egyszerűségű esetként könyvelnek el. A légkör állapotának és folyamatainak megítélésében tehát a sportrepülés szempontjai eltérnek a hivatásos repüléstől. A sportrepülőnek jobban kell ismernie a légkör kisebb méretű és sokszor helyi jellegzetességeket is mutató folyamatait, mint a nagygépek vezetőinek, különösen azokat, amelyek teljesítményeire jó vagy rossz értelemben befolyást gyakorolnak s amelyek útját veszélyeztethetik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!