MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Fogaskerékpárok méretezése. II. kötet. Ferde fogazat

, : Fogaskerékpárok méretezése. II. kötet. Ferde fogazat

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

398 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A fogaskerekek a gépszerkezetek nélkülözhetetlen elemei. Méretezésüknél a leglényegesebb feladat a főméretek meghatározása. A méretezéshez szükséges tényezőket a könyv a Ganz-Botka fogazat elméleti alapjainak felhasználásával, nagyteljesítménye elektronikus számítógépekkel készített táblázatokban közli olyan adatsűrűséggel, amely gyakorlatilag szükségtelenné teszi a táblázati értékek közötti interpolálást. A táblázatok felépítésének részletes ismertetése után következik a méretezés menetének világos és könnyen áttekinthető leírása. Ehhez csatlakozik a táblázati adatok felhasználását bemutató, a gyakorlati életből vett néhány jellegzetes számpélda. A már megjelent első kötet az egyenes fogazat méretezéséhez szükséges adatokat, táblázatokat tartalmazta. A 2. kötet a ferde fogazat méretezésének menetét írja le a 10, 20 és 30°-os hajlásszögre, és az egyes fogszám-összegekhez fogszám-viszonyonként bemutatja a kapcsolószög gyakorlatilag megvalósítható tartományának határértékeit is. A kétkötetes mű nemcsak a gyakorlott fogaskerék-konstruktőrök számára nélkülözhetetlen, hanem mindenütt jól alkalmazható, ahol fogas-kerékpárokat terveznek. Segítségével logarléccel egyszerűen és gyorsan méretezhetők jó fogas-kerékpárok.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!