MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Hőátvitel-vizsgálatok számítógéppel

, : Hőátvitel-vizsgálatok számítógéppel

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

447 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631023052

tartalom:

"A mű a hőátadási problémák elemzésével foglalkozik; a vizsgálat a fizikai folyamatokat leíró differenciálegyenletek számítógépes megoldásán alapul. A könyv végigtekinti az összes alapesetet: az - egy- és többdimenziós, valamint stacionárius és nemstacionárius-hővezetést, a sugárzásos hőátvitelt, továbbá a lamináris és turbulens konvektív hőátadást. Az utolsó fejezetben olyan empirikus összefüggések kaptak helyet, melyekkel az egzaktul még nem, vagy csak igen nehezen vizsgálható folyamatok is leírhatók. A mű használhatóságát növeli, hogy az egyes numerikus módszerek ismertetése után a szerzők közlik a megfelelő BASIC nyelvű programokat is; a magyar kiadásban szerepelnek a programok FORTAN nyelvű vaáltozatai is. A numerikus módszerek programjai így kisszámítógépen is lefuttathatók. E programok segíthetik a kutatást, gyártmányfejlesztést, az üzemviteli feladatok megoldását."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!