TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A 8. művészet felfedezése

: A 8. művészet felfedezése

Kiadás:

Budapest, 2000

Kategóriák:

Művelődéstörténet Művészettörténet Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630399199

tartalom:

""... Miközben már egy következő korszak elemző megragadására, leírására és megértésére készülünk, szempontjainkat, összefüggéseinket és magyarázó szerkezeteinket még a korábbi korszak zárja kalodába. A kitörést - mint oly sokszor a kultúrtörténetben - a szenteltvízszagú kánonokat és a banalitássá fakuló klasszikus megközelítéseket legmerészebben átlépőktől reméljük. Varga Csaba könyve az efféle ritka és sokat ígérő kitörési pontok egyike lehet, ha gondolatai megkezdhetik a hosszú menetelést a világot a művészetfilozófia felől megérteni kívánók elérésére, elbizonytalanítására, esetleg meggyőzésére..." "... Az új művészeti forma keresése izgalmasabb akármilyen hagyományos, nagyigényű szellemi kalandnál - különösen, ha azt Varga Csaba teszi, aki az olvasó megtartásának és saját szórakoztatásának érdekében nem riad vissza a nyomában társául szegődő könnyed humor visszatérő alkalmazásától, ami persze csak fortélyos eszköz a néha tíz-tizenöt oldalas, különleges elmélyülést igénylő okfejtésekhez szükséges tartós figyelem biztosítására..." " ... De hogy tömegek értsék majd, hogy a kihívás és a művészetek fejlődéstörténeti sorának következő állomása hogyan és miképpen válik modellezhetővé egy negyedik dimenzió felől, ahhoz még el kell telni egy kis időnek. Ezt az átmenetet rövidítheti le, ha Varga Csaba provokatív és termékeny gondolatai bekerülnek a szellemi vérkeringésbe, s a homlokukhoz csapó széplelkek, tökfejek és művészetkorifeusok kivételével alapkönyvként forgathatja majd az információs korszak felnövekvő, nyitott szellemű és a megoldások mögött is kérdéseket kereső következő nemzedéke."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!