TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A Habsburg-ház betegei

: A Habsburg-ház betegei

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Sziget Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Orvostudomány Ausztria története

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

155 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A jó humorú, poénra mindig kész Hans Banki, aki a St. Pölten-i kórház patológiai intézetének igazgatója, most Ausztria kedvenc családját: a Habsburgokat veszi nagyító alá. A sor elején IV. Rudolf, a szélhámos, és III. Frigyes, egy világtörténelmileg ismert betűrejtvény kieszelője áll; innen jutunk el Mária Terézia családi viszontagságain és menye, Pármai Izabella erotikus kalandjain át Ferenc József szőrszálhasogató pedantériájához, és. Rudolf trónörökös tragikus történetéhez. A szerző rövid történeteken és tömör portrékon, csípős anekdotákon és megjegyzésre érdemes idézeteken át rajzol rendhagyó, kissé tiszteletlen, mégis gyengéd színezetű képet egy családról, amelynek sorsa mai is érdekli, és olykor meg is indítja a közvéleményt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!