TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A pszichológia története

: A pszichológia története

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

671 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Ebben a könyvben az olvasó a pszichológia történetének első marxista feldolgozását kapja. A szerző 37 íven fogja át a pszichológia - filozófián belüli - előtörténetét és rövid, de annál tarkább önálló történetét. A megoldás mégis sikeresnek bizonyult: a marxista tudománytörténetírás számára példamutató módszert követ, amely a tudománytörténeti tények, iskolák, irányzatok és ágazatok már-már áttekinthetetlennek tűnő kuszaságában fel tudja mutatni a problémák megoldásának belső dialektikáját. S mindezt úgy teszi, hogy az immanencia "szépségének" kedvéért nem áldozza fel a konkrét tudománytörténeti események némelyikét, abba a hibába sem esik, hogy a tudományfejlődés "külső", társadalmi determinánsait felejtené el bemutatni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!