TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A pszichológia története. Kapcsolatok és összefüggések

, : A pszichológia története. Kapcsolatok és összefüggések

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Glória Kiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

678 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637495940

tartalom:

"A pszichológia története című kötet három fő részből áll. Az első a pszichológia filozófiai és fiziológiai gyökereit igyekszik feltárni. A második a pszichológia nagy "iskoláival" foglalkozik, míg a harmadik olyan fontos, területek fejlődéséről igyekszik képet adni, mint például az intelligenciatesztelés és a pszichometria, szociálpszichológia és kogníció. Annak érdekében, hogy felkeltsük és fenntartsuk az Olvasó érdeklődését, valamint hogy segítséget nyújtsunk a diákoknak, könyvünk számos speciális jellemzővel rendelkezik. - A gondosan kiválogatott illusztráció közelebb hozza a történelmet az élethez, ezért ahol ez helyénvaló, képanyagot is felhasználtuk. A könyvben szereplő fotók közül néhány valódi ritkaságnak számít. - Minden egyes fejezet a fő témák tartalmi vázlatának ismertetésével kezdődik, mely áttekintést nyújt az olvasónak a fejezet tartalmáról. - Az egyes fejezetek elején található időskálák segítenek meghatározni, hogy a fejezetben tárgyalt karakterek mikor éltek, és milyen fontosabb események hathattak rájuk. Ez megkönnyíti az emberek, gondolatok és korok közötti kapcsolatok feltárását."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!