TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Az állatok lelke

: Az állatok lelke

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Palatinus-Könyvek Kft.

Kategóriák:

Művelődéstörténet Pszichológia Zoológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Titkok és talányok

Terjedelem:

266 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638572663

tartalom:

˝Aki valaha is egy állat szemébe nézett, láthatta, hogy a pillantás mögött az ösztönökön túl valami más is megbújik: a lélek és a tudás. Jean Prieur könyve igaz történeteken keresztül mutatja be a legkülönfélébb állatok érzelmeit, intelligenciáját. Megismerkedhetünk a depresszióba esett kandúrral, a különlegesen okos kutyákkal: Boscóval, Rex-szel, az öngyilkos skót juhásszal. Kötetünkben a kutyák és macskák mellett szerepelnek oroszlánok, madarak, bárányok, tehenek, az állatvilág legkülönfélébb jellemei. Mit tudnak az állatok a szeretetről, a barátságról? Hogyan képes az "öntudatlan" állat megkülönböztetni a jót és a rosszat? Mit fejez ki a tekintetük? Hogyan olvashatjuk ki viselkedésükből a jövőt? Miért és hogyan menti meg az állat a gazdáját? Ilyen és ehéhhez hasonló izgalmas kérdésekre adnak választ a könyvben szereplő élvezetes történetek és a kitűnő szerző magyarázatai. Az állati lélek legrejtettebb zugaiba utazhatunk szórakozva, közben megtudhatjuk, hogy az ókortól napjainkig hogyan alakult az ember és az állatok kapcsolata.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!