TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Az örökéletnek beszéde. Szimbolikus-mitikus-misztikus Bibliaértelmezése

: Az örökéletnek beszéde. Szimbolikus-mitikus-misztikus Bibliaértelmezése

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Sinbad Kiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Kereszténység Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

458 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638593059

tartalom:

"A kritikus szellemi körképet adó "Élő Fény Árnyéka" című könyve után a szerző e művében csak igazi magas szintű forrásművek gyűjteményével és magyarázatával jelentkezik. Jungot követve törekszik a második életfélre jellemző tudatos vagy rejtett halálfélelmet eloszlatni, ami teljes mértékben csak halhatatlanságunk bizonyossága által lehetséges. Az "örökéletnek beszédét" közvetíti e könyv, összehangolva a legtisztább források üzeneteit. A kereszténység - igaz hívének - a feltámadást és mennybemenetelt ígéri. E lehetőség előkészítését és elfogadását a Biblia hatalmas vonulatban tárja elénk. E vonulat szimbolikus-misztikus (az asztroszimbológiát is felölelő) értelmezése tárulhat elénk e könyvből. A még ma is oly titokzatosnak tartott Jelenések könyve üzenetét is egységes történetként tárja fel és az ihletett és magas művészi értékű angers-i gobelinek képi élménye révén teszi felfoghatóvá, érthetővé. Tisztázza, hogy eddig csak az "ötödik csésze" történései zajlottak le a Földön, még több korszak kell hogy lejátszódjék, mielőtt megsemmisülhetne. A betlehemi csillag és a torinói lepel, a nagy isten-, valamint egységélmények titkai elől lebbenthet fel fátylat az Olvasó számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!