TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Egy eredendő bűnös vallomásai

: Egy eredendő bűnös vallomásai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Életrajz Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

405 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963077044x

tartalom:

"Eredeti és minden komolysága, mélysége mellett a szerző szórakoztató könyvéből megtudhatjuk, mit, miért és hogyan gondolt fiatalemberként, amikor 1946-ban Budapestről, művelt, angol orientációjú, polgári közegből, kamaszkori "szocialista" korszaka után immár meggyőződéses "reakciósként", szívében a szerelem és a háború emlékeivel Amerikába menekült, miért és hogyan volt kommunistaellenes egy akkor még oroszbarát Amerikában, s miért és hogyan vált később, az amerikai közvélemény és politikai fordulata után anti-antikommunistává, mit jelentett számára a tanítás egy katolikus főiskolán, ahol több mint harminc éven át alkotott, az írás, beleértve régi vágyát is, hogy valami újfajta történetírással próbálkozzék; a lakóhely, a saját tervei szerint épült ház, egy vidéken, amely nagyrészt ma is érinthetetlen, és a hit, katolikus keresztény hite, s annak sarkalatos tétele, az eredendő bűn."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!