MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Eretnek gondolatok a muzsikáról

: Eretnek gondolatok a muzsikáról

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632802586

tartalom:

A kilencedik évtizedét taposó, rendkívüli tudású, bámulatosan friss és termékeny Kossuth-díjas kiváló művész professzornak most már - a TV jóvoltából - nemcsak hangját, előadásait, hanem arcát, közvetlen, bölcs és szellemes csevegését is milliók ismerik. "Eretnek gondolatok" címen különféle jellegű kis esszéket - friss írásokat - gyűjtött most egybe. Vannak köztük összefoglaló, vannak tanító írások, játékos-szellemes elmefuttatások, vannak megkövült, hibás tételeket leleplező, "eretnek" telitalálatok, és olyanok is, amelyeken esetleg megütközik az olvasó. A szerző maga így vall: "Gyakran visszatérő gondolatainkról hajlandóak vagyunk elhinni, hogy fontosak, talán általános emberiek. Ebben a könyvben csakis ilyen megfontolások sorakoznak." "Legfőbb oka közrebocsátásuknak, enyhén szólva, valami belső parancs. Sokáig álltam ellent leszögezésüknek, részint, mert kiöregedtem az ilyen munkából, részint, mert nem éreztem magam elég fontosnak ahhoz, hogy a nagyképűség látszatával 'végrendelkezzem'. Végül engedtem az ingernek. Lehet talán valami érdemes célja ennek a munkának."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!