TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Öcsike. Az Aznavour család

: Öcsike. Az Aznavour család

Kiadás:

Szekszárd, 1994

Kiadó:

Babits Kiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Zene Életrajz

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963495

tartalom:

˝Charles Aznavour mondja nővéréről: Aida az én emlékezetem. Aida Aznavourian csak 16 hónappal idősebb Charles-nál. Ikrekként nevelődtek. Mint csecsemő, Charles ismételgette az örmény nevet, amit nővére gügyögött neki: „apayiguess” – öcsike – s ő is így hívta nővérét.
A legszorosabb bajtársiasság jegyében nőttek fel.
Ez a törékeny és gyengéd asszony, aki öccsénél hamarabb volt a music-hall sztárja, minden próbát kiálló bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor a nácizmus idején az ellenállók hálózatával kapcsolatba kerültek. Meggyőző tanúja e kizökkent időknek. Könyve személyiségekben gazdag , sagája” egy örmény családnak, középpontban Charles-lal.
Henri Verneuil „Mayrig”-ja a gyermeki szeretet nagy tanúságtétele, az Öcsike pedig szívmelengető, felkavaró bizonysága a testvéri szeretetnek. Aida furcsán patetikus, meghatóan gyöngéd, akit a bűbáj, a bátorság és a humor tesz igazi nővé. Kivételes személyiség. Aznavour büszke lehet a nővérére.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!