TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Vallási hiedelmek és eszmék története I-III. kötet. A kőkorszaktól az eleusziszi misztériumokig; Gautama Buddhától a kereszténység győzelméig; Mohamedtől a reformációig

: Vallási hiedelmek és eszmék története I-III. kötet. A kőkorszaktól az eleusziszi misztériumokig; Gautama Buddhától a kereszténység győzelméig; Mohamedtől a reformációig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Osiris Kiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Osiris Könyvtár

Terjedelem:

442 p., 478 p., 347 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633791219

tartalom:

"Mircea Eliade (1907 - 1986) századiunk egyik legjelentősebb vallástörténésze. Romániában, majd Párizsban, élete utoló évtizedeiben pedig Chicagóban tevékenykedett. Főműve az eredetileg franciául megjelent Vallási hiedelmek és eszmék története. Az immár magyarul is teljes terjedelmében megjelent monográfiából az olvasó átfogó képet kap az összehasonlító vallástörténetről. A könyv bőséges jegyzetanyagot és részletes bibliográfiát tartalmaz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!