SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
A marquisnő szerelmes levelei

: A marquisnő szerelmes levelei

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1921

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

311 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Ha az öreg Laval grófnő, mély karosszékében hátradőlve, vidáman elgondolkozó mosollyal finom ajkai körül, elkezdett beszélni Delphine Montjoieről - szigorú lánya, sokatmondó pillantással a szobában levő ifjúságra, rendszerint közbevetett egy figyelmeztető: "Ugyan, mama!" felkiáltást. Olyankor mindig abbahagyta a beszédet, gyöngéd pirosság öntötte el elefántcsont-bőrét - a bosszúságtól-e vagy zavarában? - s az este további részén hallgatag maradt. Ha valamelyik leány-unokája egyedül jött hozzá, akkor nem volt szükség hosszas kérésre, szívesen beszélt a feszülten figyelőnek az ősanyáról, aki birtokában volt a varázsszernek, mellyel minen szívet magához láncolt. A rokokó nevető szelleme - félig szerelem-isten, félig faun - elénekelte pásztordalait bölcsőjénél...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!