SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Emil és a három iker

: Emil és a három iker

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631155536

tartalom:

Két esztendő telt el Emil nevezetes tolvajfogó kalandja óta (lásd: Emil és a detektívek), ezalatt a fiúk igencsak megnőttek, Kalapocska pedig kész kisasszonnyá serdült, s történt néhány más fontos esemény is a hajdani "detektívek" életében. Emil édesanyja - fia nagy bánatára - férjhez készül Jeschke törzsőrmesterhez; dudás Gusztáv a dudájához motort is kapott; a Professzor pedig házat örökölt dédnagynénikéjétől a Keleti-tenger partján, ahova meghívja nyári vakációra barátait, Gusztávot, Emilt, a kis Keddet és Ponyt avagy Kalapocskát. A nyaralóhely hamarosan izgalmas események színhelye lesz, s hőseinknek is módjában áll bebizonyítani bátorságukat és leleményességüket. A történet végén Emil még egy felnőtthöz illő, nemes áldozatot is hoz: szívébe fogadja Jeschke törzsőrmestert. Az ifjúsági regény - mely a műfaj klasszikus darabjai közé sorolható - a tíz év körüli gyerekek olvasmánya.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!