SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Hajótörés a Jeges-tengeren

: Hajótörés a Jeges-tengeren

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Ifjúsági Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Alex Wedding a német ifjúsági író regénye azt meséli el, milyen hatással volt a Cseljuszkin nevű szovjet gőzös elsüllyedésének híre néhány prágai proletárgyerekre. Valahol a Harrant-utcában összeverődött egy banda, vagy "legénység", ahogy magukat nevezni szerették. Mindnyájan az ottani hazug demokrácia légkörében nőttek fel. Képzeletüket az amerikai ponyvaregények silány banditái vagy gyanús hősei népesítik be. Álmaikban olyan képek jelenhetnek csak meg, amilyeneket az amerikai filmeket pergető mozikban láthatnak. És romlatlan gyermeki szívükben mégis megérik az elhatározás, hogy segítségére sietnek a Cseljuszkin hajótörötteinek, mert valami igazán nagy, önzetlen tettet szeretnének végrehajtani. [...] Kalandjaik során rájönnek, hogy ha nem is segíthetnek a gőzös hősein, nagy, nemes feladat áll előttük: olyanokká lenni, mint a Cseljuszkin legénysége s a hős szovjet pilóták, a hajótöröttek megmentői."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!