SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Három bajtárs

: Három bajtárs

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Fabula

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Horizont könyvek

Terjedelem:

467 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A regény a háborút együtt átvészelő bajtársak megható, közös erőfeszítéséről szól, arról, hogy miként próbálnak a romokon töretlen kedvvel, összetartással, egymást segítve új életet teremteni. A bajtársiasság mellett a könyv másik fő motívuma egy nagy szerelem, amely azonban tragikus véget ér. Remarque műve érdekes színtereken játszódik: homályos kocsmákban és sejtelmes mulatókban, a nyüzsgő berlini utcákon, majd egy svájci tüdőszanatórium zárt és éppen ezért kicsit titokzatos világában. A főszereplők körül ott élnek, szenvednek a társadalom számkivetettjei, a gazdasági válság kezdeti időszakának munkanélkülijei és az élettől megkínzott öngyilkosjelöltek. A regény mégsem lehangoló, mert egy pillanatig sem hagy kétséget afelől, hogy az összetartás, a barátság, a szeretet az élet legnehezebb pillanatain is átsegíti az embert.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!