SZÉPIRODALOM / Német irodalom kategória termékei
Szenvedélyes szerelmek és egyéb nyavalyák

: Szenvedélyes szerelmek és egyéb nyavalyák

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Német irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

165 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630753227

tartalom:

"Négy frappáns történet a szenvedélyes szerelemről s egyéb nyavalyákról - kit ne érdekelne? Nagy sikere is volt az írónőnek ezekkel az elbeszéléseivel, kettőt meg is filmesítettek közülük. Mert bizony a szenvedélyes szerelem megmagyarázhatatlan és ostoba cselekedetekre ragadtatja az embert, felborítja egész addigi jól kipárnázott, nyugodalmas életét, egyszerre csak piszkos, állás nélküli csavargó lesz a főszereplő az Éden című elbeszélésben, vagy ravasz gyilkos a kékre festett hajú, amúgy pedig normálisnak látszó diáklány. Az egyéb nyavalyákhoz tartozik a munkanélküliség, ami önmagában véve is nagy csapás, hát még ha az embernek igényes családja van, mint a Pénz című elbeszélés hősnőjének. Mi mást tehetne, mint hogy rendes háziasszony létére kirabol egy bankot, így oldva meg egyszer s mindenkorra családja anyagi helyzetét. Nem is rossz ötlet!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!