TÖRTÉNELEM / Németország története kategória termékei
A német cézárok ( A középkor császárainak tündöklése és bukása)

: A német cézárok ( A középkor császárainak tündöklése és bukása)

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Németország története

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Századok - Emberek

Terjedelem:

434 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630735229

tartalom:

Az analfabéta király, Csehek, szlávok, magyarok, A Vatikán börtönei, A malária halálos lehelete, A halál és az Istenek alkonya, Felgyújtani, lekaszabolni, megvakítani, felakasztani, Megosztani Németországot és uralkodni fölötte - ilyen s hasonló fejezetcímek foglalják keretbe a neves nyugatnémet történetíró, Fischer-Fabian lebilincselő könyvét, amely a középkori német császárok tündöklését és bukását mondja el. Az író valósággal személyes kapcsolatot teremt rég letűnt korok nagy személyiségeivel, emberközelbe hozza a képpé, szoborrá vagy unalmas iskolai tétellé merevedett császárokat, a még félig barbár Ottókat, IV. Henriket és Gergely pápát, Barbarossa Frigyest és a többieket. S körülöttük ott él, szenved, dőzsöl, harcol, intrikál és retteg a középkori Európa, magyarok, szlávok, frankok, s ott van a keresztesektől rettegő Kelet is. Óriási, eleven freskó Fischer-Fabian könyve, szórakoztató, színes történelmi panoráma, nemcsak német, hanem európai történelem is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!