TÖRTÉNELEM / Nemzetiségi kérdés kategória termékei
Cigányon nem fog az átok

: Cigányon nem fog az átok

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Maecenas Kiadó

Kategóriák:

Nemzetiségi kérdés Regény, elbeszélés Szociográfia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

190 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963025817x

tartalom:

"Én aszondom: íllyen jó világ soha nem vót! Meg nem is lessz íllyen még másik: De viszont íllyen hazug világ se vót még soha. Mer ma annyit tud a níp hazudni, amennyi csak belefér! Jaj istenem! Ezelőtt nem hazudott ennyit az emberisíg. Például én is: csak akkor hazúdtam, hogyha hasznom vót benne. Ha nem vót benne hasznom, akkor én feleslegesnek láttam! Hát ha hasznom vót benne, jó, akkor igen. De AMUGY? Én a gyerekekkel is így vótam: lehetett az a gyerek akar míllyen rossz, csináhatott akar mit, nem bántam - de ha hazúdott, azír NAGYON haragudtam! Hát mír kell hazudni?! MÍR kell eggyik embernek a másikat hazugsággal tartani?! Ezt én SOHA nem bírtam megérteni. Pedig most ez lett a divat. Jó, igaz: legtöbb úgy lehet vele, hogy hát haszna van benne -" Csalog Zsolt új kötetében egy bölcs cigányasszony mesél mozgalmas életéről, mulatságos - sokakat nyilván meg is botránkoztató - szókimondással.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!