TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Néprajz kategória termékei
Hortobágyi mesterségek

: Hortobágyi mesterségek

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Népszava Kiadás

Kategóriák:

Néprajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

147 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633224683

tartalom:

"Végh Antal valami egészen rendkívülire vállalkozott ebben a kötetben. Visszahozza a múltat a mába, kihalt vagy kihalófélben levő, vagy éppen a napjainkban megújuló pusztai világ mesterségeit tárja az olvasó elé. Mindezt teszi úgy, hogy nemcsak megismertet bennünket a Hortobágy világának ősi mesterségeivel, hanem elénk kerülnek maguk a mesterek is; ők vallanak hittel végzett munkájuk gyönyörűségéről. A Hortobágy csodálatos világ, Magyarország keleti részén. Puszta ez á föld - a Hortobágy pusztája, de itt a pusztaság soha nem az elnéptelenedett, nem a lakatlan földet jelentette, hanem a pásztorok, a mesteremberek különösen érdekes világát. Végh Antal valós, élő, hiteles képet ad e csak romantikusnak tartott, de valójában nagyon is valós világról és ezzel segít eloszlatni a rárakódott hamis romantikát."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!