MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
A csillagfürt

, : A csillagfürt

Kiadás:

é. n., 1982

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

124 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A Szerzők a hazai takarmánybázis és különösen a takarmányfehérje termelésfejlesztésének egyik fontos kultúráját dolgozták fel s mutatják be szinte teljeskörűen az olvasóknak. A csillagfürtről ilyen komplex szakkönyv ez ideig nem jelent meg, ezért a könyv kiadását örömmel támogattam. Fehérjegazdálkodásunk helyzetének javítását sürgetővé teszi, hogy a VI. ötéves terv időszakában állattenyésztési feladataink tovább növekednek. Több mint 2 millió tonna vágóállatot és közel 2,5 milliárd kg tejet kell évente előállítanunk. Ezért rendkívül fontos a takarmánygazdálkodás színvonalának emelése. A jó takarmánygazdálkodás a takarmánytermesztésnél kezdődik. A fehérjeellátás nagyon fontos része a takarmánygazdálkodásnak és természetesen nem különíthető el az állattenyésztés egészétől sem. A Szerzők reálisan veszik számba az ágazat fejlesztésének lehetőségeit, összevetve a népgazdasági igényekkel, követelményekkel. Ezen túlmenően a csilllagfürt sokrétű felhasználását is jól mutatják be. Megítélésem szerint a könyv fontos hézagpótló munka, kiválóan szolgálhatja a hazai takarmánybázis és fehérjegazdálkodás fejlesztését. Ebben a meggyőződésemben ajánlom a könyvet az olvasóknak, az agrártermelésben dolgozóknak." (Váncsa Jenő)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!