MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
A talaj termékenysége és a trágyázás

: A talaj termékenysége és a trágyázás

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

493 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A szerzők közös munkája először egyetemi jegyzet volt. Könyv formájában 1956-ban jelent meg. Ezt hét év folyamán öt változatlan utánnyomás követte. A kitűnő tankönyv ily módon a gyakorlati szakemberek tízezrei számára is vezérfonallá vált. Az utóbbi évek során összegyűjtött gyakorlati tapasztalatok és kísérleti eredmények alapján 1965-ben a szerzők alaposan átdolgozták és kibővítették munkájukat. Az új kiadás, 1966-ban jelent meg. A magyar szakembereknek örömmel jelenthetjük, hogy az új kiadás anyagához még születése közben sikerült hozzájutnunk, és így a magyar kiadást az eredetivel szinte egyidőben tudjuk olvasóink kezébe adni. A könyv új kiadása olyan sokoldalúan vizsgálja a tápelemek reakcióit a talajban, kölcsönhatásban a különböző környezeti tényezőkkel, valamint mesterséges tápanyagok - vagyis a műtrágyák - útját, sorsát a talajban, hatását a növények terméseredményére, a termésalakító tényezőkre, hogy megjelenését jogosan minősíthetjük az európai szakirodalom kiemelkedő eseményének. Nyilvánvaló tehát, hogy nagy hasznára és segítségére válik kiadása a magyar szakembereknek is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!