MEZŐGAZDASÁG / Növénytermesztés kategória termékei
Földműveléstan

: Földműveléstan

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

330 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632304063

tartalom:

A termőföld a növénytermesztés alapja. A gazdaságos termesztés és a nagy termés alapfeltétele, hogy a talaj termőerejét fokozzuk és a szerkezetét, víztartalmát a növények számára kedvező állapotban tartsuk a vetéstől a betakarításig. E cél eléréséhez évszázadunkban számos, ma is figyelemre méltó módszert és rendszert dolgoztak ki. Az utóbbi évtizedekben sem csökkent a talajművelés iránti érdeklődés, s az új fajták, termesztési eljárások igényeinek legjobban megfelelő talajművelési módok kidolgozásában számos új eredmény született. A könyv mint agrár-felsőoktatási intézmények tankönyve összefoglalja a talajművelés szerteágazó ismereteit, segítséget nyújtva ezzel a hallgatóknak a növénytermesztés alapjainak elsajátításához, a növénytermesztési szakembereknek pedig a legújabb ismeretek gyakorlatban való felhasználásához.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!