MEZŐGAZDASÁG / Növényvédelem kategória termékei
A növényvédelmi állattan kézikönyve 4/a-46b

A növényvédelmi állattan kézikönyve 4/a-46b

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Növényvédelem Zoológia Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

830 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630547066

tartalom:

"Az Olvasó e kézikönyvnek a negyedik, a Lepkék rendjét magába foglaló kötetét tartja a kezében. A kötet az előbb vázolt célkitűzéseknek megfelelően részletesen foglalkozik kultúrnövényeink hazánk területéről eddig kimutatott lepke-kártevőivel. A kézikönyv rendszertani sorrendben tárgyalja a fajokat. A környezetkímélő módszerek alkalmazásához feltétlenül szükséges a kártevők biológiájának alapos ismerete. Így könyvünk részletesen foglalkozik az egyes fajok elterjedésével, életmódjával, kártételi és gradációs viszonyaival, természetes ellenségeivel és kitér az ellenük való védekezés alapelveire. Az egyes fajok felismerését, életmódjuk sajátosságainak megismerését 396 ábra teszi szemléletessé, a szélesebb olvasóréteg számára is közérthetővé. A kézikönyv 4. kötetét az agrár- és biológiai tudományok művelőinek, a növényvédelmi és környezetvédelmi szakembereknek, az egyetemi oktatóknak és hallgatóknak egyaránt ajánljuk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!