MEZŐGAZDASÁG / Növényvédelem kategória termékei
Klímaváltozás és a magyarországi kertgazdaság

Klímaváltozás és a magyarországi kertgazdaság

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

"AGRO-21" Kutatási Programiroda

Kategóriák:

Növényvédelem Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

260 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963229355X

tartalom:

"A magyarországi gyümölcsészeket, zöldség- és dísznövény-termelőket, a szőlészeket és borászokat, a gyógy- és drognövényekkel foglalkozókat eddig sem kímélte a magyarországi klíma, az időjárás szeszélyes változásai. De még az üveg- és fólia alatt palántákat, zöldségféléket, dísznövényeket előállítók is szenvednek az időjárástól, a hőségnapoktól, vagy éppen a nagy fagyoktól, esetenként pedig a tartósan borult égbolt keserítette életüket. Így teljesen érhető, hogy a küzdelmes évtizedek alatt felgyűlt tapasztalatok gazdag tárházával rendelkeznek a hazai kertészek, akár tudományos, oktatói vagy gyakorlati pályán tevékenykednek.
Ezek után az sem meglepő, hogy a VAHAVA projekt kezdete óta e kertészeti témakörben tevékenykedők rendkívül aktívan, érdeklődő hozzáértéssel és a reális jövőbeni megoldások feltárására koncentráló igyekezettel vesznek részt a bonyolult munkában.
Mindezek eredményeképpen rendelkezésre áll egy olyan tudományos és termelési gyakorlattal alátámasztott anyag, amely a várható klíma- és időjárás-változás hatásaira válaszokat ad. Ezért úgy véltük, hogy hasznos, sőt példa értékű a könyv közreadása a VAHAVA projekt egyik záró anyagaként, amely mind a hazai, mind a külföldi érdeklődők körében méltán nagy érdeklődésre tarthat számot. A tapasztalatok összegyűjtése, valamint a javasolt megoldások egyúttal új perspektívát nyithatnak a hazai kertészeti ágazatok előtt, előmozdítva azok versenyesélyeit mind a hazai, mind az EU, illetve nemzetközi mezőnyben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!