TUDÁSFORRÁSOK / Nyelvkönyv kategória termékei
Orosz társalgás

, : Orosz társalgás

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Nyelvkönyv Orosz nyelv

Nyelv:

Magyar, Orosz

Sorozat:

Tanuljunk nyelveket!

Terjedelem:

248 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631717046

tartalom:

Az új „Orosz társalgás” című kiadvány az orosz nyelven nem beszélő s egyre nagyobb számban a Szovjetunióba utazó magyar turisták vagy különböző küldöttségek tagjainak praktikus igényeit igyekszik fokozott mértékben kielégíteni. Ezért a korábbi „Orosz társalgási zsebkönyv” című kiadványbeli feldolgozástól eltérően a hosszú párbeszédek helyett az egyes élethelyzetek legfontosabb kérdéseit adjuk nagyon egyszerű megfogalmazásban. A könnyebb kezelhetőség érdekében a feldolgozott helyzeteket a tartalomjegyzékben ábécérendben adjuk. Mivel egy-egy helyzetben sokszor egy szó is átsegíthet bennünket a nehézségeken, a kérdések után feltüntetjük a szituáció legfontosabb szavait is.
Nálunk az emberek nagy többsége ismeri a cirillbetűs írást, ezért az orosz szöveget latinbetűs átírásban nem közöljük. Aki pedig nem ismerné a cirillbetűket, annak elegendő a szükséges magyar mondat kikeresése, majd a mellette levő orosz nyelvű mondatra való rámutatással szerezheti meg a szükséges információt attól, akihez felvilágosításért fordul. 

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!