ANTIK-VARIA / Nyomdászat kategória termékei
A táblakészítő gépek működése és kezelése

, : A táblakészítő gépek működése és kezelése

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Nyomdászat Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Nyomdaipari füzetek

Terjedelem:

103 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A nagytermelékenységű nyomdaipari gépek üzembeállítása maga után vonta a könyvkötészet gépesítésének fejlesztését. Már az 1900-as évek elején foglalkoztak könyvtábla készítő gépek gyártásával. Ezzel egyidejűleg jelentkezett az az igény, hogy a lemezeket pontos méretre és termelékeny módszerrel vágják, így jelent meg a nyomdaiparban a lemezszabó kőrolló. Majd évekkel később a vászonszabó gép. Ez a három gép volt, és van ma is hivatva a táblakészítés termelékenységét, minőségét emelni. Ebben a-füzetben a fenti három gépen túl érinteni kívánjuk a várható fejlődést a Kolbus, a Scheridan típusú gépeket, valamint ismertetjük a táblanyomás technológiáját. Különös figyelemmel foglalkozunk a füzetben az üzem közben gyakran előforduló hibákkal és ezek megelőzésének lehetőségeivel, illetve javításukkal. Ha a füzetben leírt technológiai gépkezelési előírásokat betartjuk, valamint a gépekhez javasolt feldolgozandó anyagok paramétereit biztosítjuk, úgy munkánk minősége megfelelő lesz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!