ANTIK-VARIA / Nyomdászat kategória termékei
Ofszettechnológia

, : Ofszettechnológia

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Nyomdászat Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ipari Szakkönyvtár

Terjedelem:

415 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631013812

tartalom:

"Az ofszeteljárás a nyomdatermék készítése, figyelemmel kísérve az eredetitől a kinyomott ívekig, lépésekből és fokozatokból álló információs lánc. Ennek a leegyszerűsített folyamatábrának minden állomására szükség van a nyomdatermékek készítésekor, de az egyes állomásokhoz különböző utakon lehet eljutni. A technológia meghatározza a munkafázisok minőségét és számát. Az ofszettechnika jelenlegi helyzetének megfelelően ez a könyv tartalmazza a technológiai folyamatok részleteit és az egyes gyártási fázisokban jelentkező problémák megoldását. Könyvünkben visszatérő, ritmusos megoldást alkalmazunk: ismertetjük a munkafázis lényegét, az adott technológia megértéséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókat." - a könyv bevezetőjéből.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!