EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Lelki önvédelem. Science fiction vagy mindennapos világunk?

, : Lelki önvédelem. Science fiction vagy mindennapos világunk?

Kiadás:

Dabas, 1993

Kiadó:

Hajja & Fiai Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

188 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963760345x

tartalom:

˝Könyvünk a pszichikai hadviselés világát mutatja be. Példákat találhatunk az egyén pszichikai támadhatóságára, a pszichikai stressz mibenlétére, az emberi lélek felépítésére és kapcsolatára az emberi testtel. A mű felfedi azt is, hogyan fejleszthetjük erős pajzzsá meggyöngült auránkat, mely védelmet nyújt alattomos lélektani csapás, baleset, de még betegség esetén is, s fenntartja lelki egyensúlyunkat. Könyvünkben ezen aura megerősítésének konkrét lépéseire is talál útmutatást, ezenkívül különleges védekező módszerek használatát is megtanulhatja segítségével. Tény az, hogy: - Minden egyes ember (és minden élőlény) egy elektromágneses mezőben él. Ez az energiamező, vagy aura az alapja lélektani önvédelmünknek. - Modern világunk minden lakója állandó lelki stressznek és támadásnak van kitéve, mint például: különböző reklámok, akcióajánlatok, melyek érzelmeink primitív oldalára hatnak; pártprogramok és vallásos ösztönzések, melyek félelmet s bűntudatot keltenek bennünk; zajhatások (némelyik zenetípus is ilyen); gazdasági bizonytalanság, széleskörű bűnözés és erőszak, háborús csapások - s a sor még közel sem teljes. - Tudományosan bizonyított, miszerint a növényi fejlődést, az emberi érzelmek és gondolatok befolyásolják. Vajon akkor hogyan érintheti az emberi élőlényeket a gyűlölet, az irigység, a bosszú romboló érzése?˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!