EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Sorsunk a számokban. Mit jósolnak a számok?

: Sorsunk a számokban. Mit jósolnak a számok?

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Titkos Tanok

Terjedelem:

156 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635281234

tartalom:

˝A történelem során minden ember kutatta a titokzatos jövőt és előző életei kalandjait. E tudományt nálunk sokáig okkultizmusként számtűzték. Mégis mindannyian kíváncsiak vagyunk saját és környezetünk jellemrajzára, sorsunk előrejelzésére, párkapcsolataink és üzleti dolgaink kimenetelére. Születési évszámainkból és nevünk betűinek számából, lakóhelyünk adataiból fény derül kíváncsiságunk minden tárgyára és arra, hogy kikkel élünk és dolgozunk együtt. Gyakorlati példák az élet szinte minden területén alkalmazhatók, hiszen a modern számmisztika meglepően összecseng a tarot, a kabala és Püthagorasz rendszerével. Amint megismerjük az alapvető adatokat, még jósolni is tudunk magunknak és másoknak! A könyv nem csupán elméleti anyagot kínál, mint az eddig megjelent numerológiai írások, hanem gyakorlati útmutatásokkal is szolgál az érdeklődőknek, és rendkívüli felismeréseket azoknak, akik elég bátrak sorsuk, hibáik, eredményeik tanulmányozásához, s ahhoz hogy tudomásul vegyék: nincsenek "véletlenek".˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!