EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Életet a napoknak

: Életet a napoknak

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

New Age - Új Kor

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635280637

tartalom:

Ki ne szeretne az emberi élet végső határáig jó egészségben élni, fizikai és szellemi erejének lankadatlan fenntartása mellett? Mindannyian erre vágyunk, hiszen nem ismerünk féltettebb kincset az egészségünknél! Még a köznapi bölcsesség is azt mondja: "Ha egészség van - minden van". És ez így igaz. Mit tanulhatunk a világszerte ismert szerző művéből ezen felül? Elsősorban azt, hogy a gyógyszer önmagában még nem segít: csak a szeretet hitével válhatunk képessé arra, hogy a következő receptünket már ne kelljen kiváltanunk. Bernie S. Siegel útmutatásai alapján - meggyőző példák sokasága révén - megfejthetjük a test, a lélek és a szellem egységének gyógyító titkát, ami képessé tesz bennünket arra, hogy szeretetben és egészségben éljünk teljes életet. A tudás, amelyet e könyvből megszerezhetünk nemcsak a mi javunkra válik, de példánkon keresztül környezetünkére, szeretteinkére is. Mindebből a legigazabb tanulság a számunkra az, hogy szótárunkból bízvást kitörölhetjük a "lehetetlen" fogalmát - és vajon kell-e számunkra ennél nagyobb élmény, ennél ösztönzőbb bíztatás? Újabb "csodák tárát" tartjuk tehát a kezünkben, ami gondolati egységben van a szerző Szeretet, Gyógyítás, Csodák, valamint a nemsokára megjelenő Béke, Szeretet, Gyógyítás című műveivel. A lélek mindig azon fárad, hogy sebeinket begyógyítsa.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!