EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Jósolás a kézből [Reprint]

: Jósolás a kézből [Reprint]

Kiadás:

Szekszárd, 1990

Kiadó:

Babits Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

108 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝... többször irtak már újabban is e tudományról, mégis szolgálatot vélek teljesíteni az által, ha magyar nyelven adok ki egy oly könyvet, a melyben nemcsak fentemlített urak nyomán foglalkozom a kézből való jóslás tanával, hanem saját, sok éven át szerzett e téreni tapasztalataimat is nyilvánosságra hozom, s talán a tárgyilagosság és rövidség - melyre törekedni fogok - megóvandja szerény munkámat attól, hogy olvasói által unatkozva félredobassék. A kéz minden időben az erő és hatalom symbolumaként tekintetett; a régieknél a közvetítő volt az emberek és az ég, a föld és az alvilági lelkek között... Az Invocatiók, szellemidézések, a távolbaható átkok (Satanismus) mind külömböző kézmozdulatok kíséretében történtek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!