EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kilenc dimenzió alkímiája

, : Kilenc dimenzió alkímiája

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

363 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789635289950

tartalom:

˝A bámulatosan izgalmas kötet a Plejádokról származó Satya Istennő által bemutatott kilenc dimenzió gyakorlati megtapasztalását tűzte ki céljául. Útmutatásainak köszönhetően hétköznapi életünkben is felfedezhetjük a többdimenziós valóságot. Barbara Hand Clow diákok bevonásával több mint tíz éven át folytatott kísérletekre, valamint többéves kutatómunkára alapozva: - feltárja, hogyan mutatták be a plejádiak a kilenc dimenziót; - segíti a tudományos és történelmi magyarázatok megértését; - elárulja, hogyan hatnak az egyes dimenziók a csakrarendszerünkre, és miképpen jut át hozzánk az információ a különböző dimenziókból; - meditációkat ír le, amelyek segítségével kiépíthetjük testünkben a tudat kilenc dimenziójának alapjait; - megdöbbentő magyarázattal szolgál a gabonakörök keletkezésével kapcsolatban; - elmondja, mit kell tudnunk ahhoz, hogy mind fizikai, mind szellemi szinten megkezdhessük a felkészülést a dimenzióváltásra.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!