EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Kozmikus utazás

: Kozmikus utazás

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Gulliver

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

311 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638466413

tartalom:

"Courtney Brown a tudományos távolbalátás módszerével a fenti kérdésekre kutatja a választ, nem is eredménytelenül. Meglepő bizonyítékokat talált földönkívüli kultúrák létezésére, sikerült kapcsolatba lépnie az idegenekkel. Jegyzőkönyveiben két galaktikus civilizáció története elevenedik meg - a marslakóké és a szürkéké - akik bár túlélték ősi világuk pusztulását, mégis vészterhes jövő elé néznek, segítségre vágynak. A szerző szerint szembe kell néznünk a ténnyel, hogy bolygónkat éppúgy ökológiai katasztrófa fenyegeti, mint "sorstársainkét". Mi a megoldás? Talán egy közös és perspektivikus jövő megteremtése - együttműködve az "idegenekkel" - fennmaradásunk érdekében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!