EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Őrangyalunk létezik

: Őrangyalunk létezik

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

165 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635287321

tartalom:

˝Minden civilizációban létezett azon felsőbb hatalmak létezésébe vetett hit, amelyek megsegítik az embereket, ha azok hozzájuk fordultak. Az ezoterikus hagyomány szerint kilenc angyalkórus létezik, ezek mindegyikét egy arkangyal vezeti, és nyolc őrangyal alkotja. Minden őrangyalnak saját otthona van abban a térben, amely a zodiákus öt fokát, vagyis öt napot foglal magában: mindazoknak, akik ebben az öt fok-napban születtek, ez az angyal az őrangyala, vezetője, oltalmazója és pártfogója. Arra született, hogy teljesítse mindazt, amit imáinkban kérünk tőle. Jézus és a próféták kinyilatkoztatása, a "Kérjetek és megadatik néktek!" nem mesebeszéd. Elegendő egy imát megfogalmaznunk, és a felsőbb hatalmak máris mozgásba lendülnek maradéktalan elégedettségünk érdekében, mivel a Kozmikus Törvény arra kötelezi a nagyokat, hogy a kicsik kéréseire mindig, és pozitív módon válaszoljanak. Az ima révén egész emberi valónk befogadóvá válik. Ettől kezdve őrangyalunknak lehetősége nyílik arra, hogy átáramoltassa belénk fényét és erőit. Saját őrangyalunktól azt is kérhetjük, hogy más őrangyalok erőit költöztesse belénk, hiszen neki ez is hatalmában áll. Ismerje meg őrangyala nevét és a hozzá szóló imát, hogy részesülhessen mindenható segítségéből!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!